lørdag 30. juli 2011

En uke med mange sterke inntrykk

All infomasjonen som den siste tiden har stormet inn i stuen gjennom diverse medier har vært i overkant av hva man kan ta inn av sterke og ufattelige hendelser. Jeg har vært noen dager i metning. Tente lys i entreen på Fossanåsen, sammen med røde roser og markblomster har gitt en liten opplevelse av å kunne delta i landesorgen. Men man blir så liten.
Ydmyk og mektig imponert over landets lederes håndtering av situasjonen aktiveres gode minner om en tid som politisk aktiv. Som så mange andre i dette landet styrkes den sosiale demokratiske kampviljen og støtten til de modige unge som har tatt fatt på jobben med å endre Norge i tråd med grunnleggende verdier. Viktigere enn noen gang er det å holde fokus på de viktige tingene i livet og ikke la oppmerksomheten trekkes vekk fra de nærmeste og de man bryr seg om.
Vi har hatt en spesiell uke her på Fossanåsen, med fokus på famile, barna som har vært her og litt planlegging for viktige oppgaver i fremtiden. Jeg er så utrolig glad for å være norsk! "Mitt lille land" og "Til Ungdommen" summer i bakhodet og nynnes stadig som en refleks på alt som har skjedd.
Tankene er fremdeles overveldende mange, men livgivende krefter siger inn og gir god energi til videre arbeid.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar