søndag 18. september 2011

Fossanåsen smiler

Fossanåsen smiler. 
Et stort hus som står tomt lenge lengter etter liv. I helgen opplevde stedet å fylles med ekthet, positivitet, alvor og latter. Et seminar hvor alvorlige tema ble ventilert av modige mennesker gjennom skriftlige uttrykk i mange varianter.Sterke uttrykk. 
Fossanåsen er et sted som bare lengter etter at noen skal se det, oppdage det, bruke det slik det liker å bli brukt og bli verdsatt. Helgens gode vibrasjoner bevrer fremdeles i veggene. 
Konstruktive, meningsfulle, bærekraftige innsatser som bygger det vi ønsker oss i livet. Forståelse, ydmykhet, stolthet, vekst og kraft!
Nesten så en tenker at huset kan ha mennekselige tanker og følelser. Jeg kjenner lengselen. Stedet har så mye å gi. Men vet ikke helt hvem det skal gi det til. 
Tenk at vi har et samfunn hvor mange mangler det noen vil gi. Men så har vi byråkratisert oss og systematisert oss som samfunn på en sånn måte at det er vanskelig å få det til. 
Jeg har fått nye krefter og pågangsmot i helgen. Nye ringerunder på mandag. Valget er over. Vi har bestemt oss for hvem vi vil satse på. Nå må de som har fått ansvar og makt begynne å bestemme seg for å satse på oss!
Jeg ønsker Fossanåsen en fin uke!
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar